Zwangerfit

Ben je in verwachting? Gefeliciteerd! Tijdens en na de zwangerschap is het belangrijk én leuk om op een verantwoorde manier te blijven bewegen. Dat kan bij ZwangerFit®: een actief trainingsprogramma in een kleine groep (8 tot 10 personen), waarbij je eventueel ook theorielessen kunt volgen. Het programma wordt aanbevolen door gynaecologen en verloskundigen, en is opgebouwd naar de laatste wetenschappelijke inzichten. Elke les heeft een gevarieerd programma van cardio- en krachtoefeningen, zowel op fitnessapparatuur als met losse materialen, zoals ballen, dynabands en gewichtjes. Wie wil, kan ook buiten sporten met het Zwangerfit Outdoorprogramma.

Het trainingsuur is elke week op dinsdagavond van 19.30-20.30u en ZwangerFit Outdoor is op maandagen van 09:00-10:00u. Je kunt op ieder gewenst moment instromen, omdat we werken met doorlopende groepen. Voorafgaand aan jouw deelname vul je een online vragenlijst in en voeren we een intakegesprek, waarvoor je een entreetarief betaalt. Daarna werken we met een strippenkaart. De ZwangerFit® docent is Nadine van der Biezen.

Tarieven

  • Intake: 41 euro
  • 10 strippen: 113 euro
  • 25 strippen: 216 euro
  • 50 strippen: 360 euro

Intake ZwangerFit

ZwangerFit® is: actief trainen in een kleine groep (8 tot 10 ‘meiden’), theorielessen alleen voor wie dat wil, wetenschappelijk bewezen effectief (dús aanbevolen door gynaecologen en verloskundigen).