Floor®️ Zwangerschaps- en Hersteltraining

Ben je zwanger of nog niet zo lang geleden bevallen? En op zoek naar een leuke cursus waar alles in zit? Zinvolle oefeningen om in conditie te blijven. Maar ook eerlijke informatie over je zwangerschap, bevalling en goed herstellen daarna. En natuurlijk gewoon gezelligheid met andere nuchtere meiden in hetzelfde schuitje…

Dan is de Floor®️ Zwangerschaps- en Hersteltraining, die onze oud-collega Miriam Hockx (nu zelfstandige bij Mom’s Planet) elke dinsdagavond van 19.15 – 20.15 uur en van 20.15 – 21.15 uur in onze mooie FysioSport ruimte geeft, zonder twijfel iets voor jou!

Een proeftraining is altijd gratis, dus kom zeker een keer vrijblijvend proberen! Wil je daarna door, dan kun je bij Miriam een strippenkaart aanschaffen, waarmee je niet alleen bij ons, maar ook op haar andere tijden en locaties in Alphen en Hazerswoude kunt trainen.

De Floor®️ strippenkaarten worden (deels) vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen.

Aanmelden voor een proeftraining kan met de knop hieronder. Je kunt dan je gewenste datum en tijd kiezen en Miriam neemt even contact met je op voor een korte intake vooraf.

Voor nog wat meer informatie vooraf over het Floor®️-programma kun je www.momsplanet.nl/floor checken. En kun je niet vinden wat je zoekt? Dan mag je altijd appen/ bellen naar Miriam op 06-16776314 of haar mailen op info@momsplanet.nl

De samenwerking tussen Miriam en onze (bekken)fysiotherapeuten is intensief. Ook bij klachten kun je zéker deelnemen.