Ook zonder verwijzing (in de meeste gevallen) kunt u bij de fysiotherapeut terecht!

Ons aanbod

 • Zwanger en kind [4]
  • FitKids
   Fitkids is een beweegprogramma opgezet door Stichting Fitkids voor kinderen met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening. Deze kinderen kunnen bij Fitkids gedurende een half jaar tot een jaar, onder professionele begeleiding, trainen en bewegen in een sportieve en stimulerende omgeving.
  • Kinderfysiotherapie
   Kinderfysiotherapie is een erkend specialisme binnen de fysiotherapie. De kinderfysiotherapeut is gespecialiseerd op het gebied van de motoriek van kinderen van nul tot achttien jaar en is in staat om een deskundig oordeel te geven over de problematiek van het bewegend functioneren van het kind (het diagnostisch proces).
  • Sensorische Informatieverwerking
   Er zijn zintuigen die we allemaal kennen: ruiken, proeven, horen of zien. Maar er zijn ook verborgen zintuigen, zoals het evenwichtsorgaan. Allereerst zal de therapeut de (ver)werking van de zintuigen in kaart brengen om te zien of behandeling zinvol kan zijn.
  • Floor®️ Zwangerschaps- en Hersteltraining
   Ben je zwanger of nog niet zo lang geleden bevallen? En op zoek naar een leuke cursus waar alles in zit? Zinvolle oefeningen om in conditie te blijven. Maar ook eerlijke informatie over je zwangerschap, bevalling en goed herstellen daarna. En natuurlijk gewoon gezelligheid met andere nuchtere meiden in hetzelfde schuitje