Ook zonder verwijzing (in de meeste gevallen) kunt u bij de fysiotherapeut terecht!

Beweegprogramma’s

Beweegprogramma’s
Bewegen is gezond. Het heeft een positieve invloed op de bloeddruk en het cholesterolgehalte, hart en bloedvaten blijven beter in conditie en botten blijven langer sterk. Wie regelmatig beweegt, verkleint bovendien de kans op overgewicht en de daarmee gepaard gaande aandoeningen. Daarom bieden wij bij Fysiotherapie Van den Berg diverse beweegprogramma’s aan, waarmee je op een verantwoorde wijze kunt sporten en bewegen. Het aanbod wordt afgestemd op jouw persoonlijke doelen en jouw conditie, met specifieke programma’s voor diverse doelgroepen, zoals cliënten met artrose, diabetes, COPD, osteoporose of een coronaire hartziekte. Dus vind je het lastig om een actieve leefstijl te onderhouden, bijvoorbeeld als gevolg van een chronische aandoening of na een oncologische behandeling? Vraag eens naar de mogelijkheden; sommige verzekeraars vergoeden zelfs (gedeeltelijk) jouw deelname aan deze programma’s.

Fysiosport en groepslessen
Fit worden, zijn en blijven! Fysiotherapie van den Berg biedt een ruime trainingszaal, waarbij u kunt sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut. Tijdens de intake worden uw doelen besproken en worden er aanvullende tests gedaan waarbij uw conditie en gezondheid in kaart wordt gebracht. Ook wordt er een trainingsschema opgesteld en wordt u wegwijs gemaakt in de trainingszaal. Ook bieden wij groepslessen aan:
– Circuit training;
– Personal training;
– Artrose-uur;
– Neurologie-uur;
– Fit en stabiel en;
– Fitkids;

Behandelingen

 • Sport en bewegen [3]
  • Beweegprogramma's
   Een beweegprogramma wordt bij ons begeleid door een fysiotherapeut.
  • Sportfysiotherapie
   Een sportfysiotherapeut is een fysiotherapeut, die dankzij een uitgebreide aanvullende opleiding gespecialiseerd is in het onderzoeken en behandelen van sportgerelateerde klachten, maar ook de preventie daarvan.
  • Fitkids
   Fysiotherapie Van den Berg is een erkend Fitkidscentrum. Fitkids is een beweegprogramma voor kinderen van 6 tot 18 jaar met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening.